Ouderfuif

Beste ouders,

Jullie hebben het wellicht al zien passeren, maar dinsdag is het weer zover: onze ouderfuif! Dit jaar is er zelf nog meer, jullie zijn namelijk al welkom om 20u30 in het Cultureel Centrum van het Dikkebus. Er wordt namelijk eerst, speciaal voor jullie (ouders van de leden en leiding), een receptie georganiseerd waarbij jullie kunnen genieten van een gratis drankje. Dit als bedanking voor de steun en het vertrouwen dat jullie in ons hebben!

Daarna, tegen 22uur, zijn de andere feestbeesten, zoals de oudleiding, ook meer dan welkom om nog even de beentjes los te gooien. Vergeet jullie ook dit jaar niet te verkleden, in het thema Feestdagen, want er valt weer een prijs te winnen!

Voor zij die dachten dat 'op de kinderen passen' een goed excuus zou zijn voor die avond, jullie hebben het mis 😉 Een deel van onze jonghernieuwers past met plezier op op jullie kinderen, zodat jullie zich geen zorgen meer hoeven te maken en jullie volledig kunnen laten gaan! De namen en gsm-nummers van de jonghernieuwers kan je terugvinden in het mailtje die vorige week verstuurd werd.

De link naar het evenement kan je hieronder vinden!

Hopelijk tot dan!

Groetjes de leiding

🥳🥳🥳

Link voor meer informatie:

https://fb.me/1HqIehFcG8e5FE3