Tien op team!

EINDELIJK! Dikkebus herleeft opnieuw in het werkjaar 2019 - 2020. Elke zaterdagnamiddag kunnen alle kinderen vanaf het eerste leerjaar tot het vijfde middelbaar terecht in de KSA van Dikkebus, en dit van 14u tot 16u. Zoals elk jaar wordt er met een thema gewerkt, en dit jaar is dit tien op team.

Tien op Team, dat krijg je als KSA’(st)er als je inzet op samenwerking!

In KSA werken we samen, helpen we elkaar, rekenen we op elkaar en vinden we steun bij elkaar. Als lid gebeurt dat bij het uitvoeren van opdrachten, het plezier maken en het spelen tijdens uitdagende activiteiten. Als leiding werk je samen aan activiteiten, projecten en evenementen. Gaandeweg versterk je de band tussen de teamleden en ontstaan er hechte vriendschappen voor het leven.

In KSA sta je nooit alleen. We mogen dankbaar rekenen op de steun van talloze supporters. Niet in het minst oud-KSA’ers, maar ook ouders, familie, vrienden, buren en andere sympathisanten zorgen voor de nodige aanmoedigingen en creëren in nood een veilig vangnet.

Het netwerk strekt zich verder uit. De ene keer slaan we de handen in elkaar met stedelijke of gemeentelijke partners, de andere keer zetten we een samenwerking op met organisaties of de buurt. En sowieso vinden we steun bij de koepel.

KSA staat voor grote verbondenheid, dankzij alle samenwerkingen. We zijn steeds op zoek naar nieuwe verbindingen, naar wie het pad naar KSA nog niet gevonden heeft. Dat daagt ons uit, samen gaan we voor Tien op Team!